Beleggen

SBF is een creatieve en ervaren partner in de huidige vastgoedmarkt. Wij adviseren in de keuze van je beleggingen en ronden, volledig en vakkundig, de transacties voor je af.

Verkoop van beleggingsobjecten en - portefeuilles

SBF Bedrijfshuisvesting adviseert haar opdrachtgevers tijdens het verkoopproces van beleggingsobjecten, bij het beleggen en inzake portefeuilles - van het samenstellen van het bidbook tot de uiteindelijke verkoop. Wij maken een analyse van het betreffende vastgoed, coördineren vooronderzoeken, adviseren in de prijsstelling en overige voorwaarden en bepalen, samen met de opdrachtgever, de wijze van verkoop.

Aankoop van beleggingsobjecten en - portefeuilles

SBF adviseert haar opdrachtgevers tijdens het verwervingsproces van beleggingsobjecten, bij het beleggen en inzake portefeuilles - van de "due diligence"-fase tot de uiteindelijke verwerving. Wij maken een analyse van het betreffende vastgoed, toetsen marktgegevens als huurprijs en rendement en voeren, in overleg met de opdrachtgever, de onderhandelingen. Het doel is de uiteindelijke verwerving van het onroerend goed tegen optimale voorwaarden.

Neem contact met ons op